8 Gambar : Model Muslimah Rela Ditiduri Dengan Bayaran RM250 1 Jam Unlimited Shot!!

Agak2 berapa ramai yg bercita2 nak jadi 'model'?? dan berapa ramai yang nak jadi 'photographer'?? xperlu tanya la berapa ramai, tgk facebook pun hmpir 99.9% kot letak pekerjaan 2 sebagai model dan photgrapher.

Selalunya yang bercita2 nak jadi photographer ni kena la ada DSLR skurang2nya dan klau nak jadi model kena la cantik, segak, handsome, cute, tinggi, cerah, dll.... hahaha.

Bila da terlalu ramai orang yg ade DSLR dan cantik, handsome, segak 2.. muncul la orang yg membawa harapan palsu.

'juru gambar' mengambil kesempatan keatas 'model perempuan'HAHAHAHA! macam gampang je mamat sorang ni kan. siap mintak posing yg bukan2. yg peliknya perlu ke model muslimah bergambar macam 2? bukan muslimah nk tunjuk style je ke? ni siap nk tunjuk bentuk badan. kalau aku jumpa lelaki ni siap ah.. suruh polis tangkap. berdosa tau buat macam ni! tak baik syg!! ingat akhirat please!

Kepada rakan2 blogger dan semua yg berharap nak jadi model suatu hari nanti. make sure photographer 2 betul2 original dan da diiktiraf. bukan yang anak gampang macam kat atas ni. nampak sangat kegilaan sex dan mengambil kesempatan! euwww.. #ApePunTakBoleh! berhati2 tauuuu!!



https://3.bp.blogspot.com/-9QFB-Kr-hQg/V2HMgnj9ILI/AAAAAAAAEno/F7AbSmj4QrgEMD-muA8xAM2xeCW2SDwGwCLcB/s1600/1.jpg

https://4.bp.blogspot.com/-2fkZ-3c2UIY/V2HMga3W3RI/AAAAAAAAEng/Brl1s_fpwS0NwwgFRvtzoiYAexm6vHaqACLcB/s1600/2.jpg

https://3.bp.blogspot.com/-cvgfQCfYS5c/V2HMgUfjguI/AAAAAAAAEnk/zmv-FPeNBIYkrB5-h1ER7feVONHiiC84QCLcB/s1600/3.jpg

https://3.bp.blogspot.com/-X5ozR3fjXt4/V2HMhNFDPGI/AAAAAAAAEns/X7xCUehegkMJ24l8QDmLL77LeV5RNzRkgCLcB/s1600/4.jpg

https://2.bp.blogspot.com/-4dfywVmm0ZY/V2HMhe0dzRI/AAAAAAAAEnw/OdvAHiL45-I68yKTC4BNmw62AJfn3gKdgCLcB/s1600/5.jpg

Tag : semasa


0 Komentar untuk "8 Gambar : Model Muslimah Rela Ditiduri Dengan Bayaran RM250 1 Jam Unlimited Shot!!"

Back To Top