Hatiku Terluka Lagi . Bahagiaku Cuma Sekejap .. LOVE BITE bertepek di leher suami






Salam Semua . Hatiku Terluka Lagi . Bahagiaku Cuma Sekejap .. 


Baru saya nak kecap bahagia , Dugaaan datang lagi . Dimana silapnya lagi dan bagaimana lagi harus aku buat ? Suamiku hipokrit . Saya balik kampung seminggu disebabkan ada hal emergency ..

 Selepas seminggu saya balik , tiba masa untuk pulang , tapi ditentang keras2 oleh suami supaya jangan pulang lagi . Saya buat keras kepala sebab rasa ada yang tak kena . Seminggu saya dikampung .. Kami ok jea , masa tu laa saya baru nak kecap bahagia dengan suami , dalam kepala saya .. Alhamdulillah suami dah insaf ..

 Saya buat keputusan untuk pulang jugak .. Memang betul naluri seorang isteri .. LOVE BITE bertepek di leher suami . Ya Allah hatiku hancur lagi . Lagi dan lagi Ya Allah .. Belum cukup dan belum habis lagi suami buat saya derita .

 Untuk pengetahuan , saya sedang sarat mengandung .. Bila saya nampak LOVE BITE tu .. Suami muka bersahaja . Macam tanpa rasa bersalah . Allah Allah .. Hampir setahun suami CURANG dengan saya . Perasaan saya tersangat letih . Entah apa kesudahan rumahtangga kami .

krt
Tag : kisah


1 Komentar untuk " Hatiku Terluka Lagi . Bahagiaku Cuma Sekejap .. LOVE BITE bertepek di leher suami "

Back To Top